• ساعات کار: 09-18

  • شماره تلفن: 00905357804224 تلگرام، واتساپ

  • ایمیل سایت: info@anktour.com

Language Switcher

انتخاب زبان



اقامت ترکیه

کشور ترکیه یکی از کشورهای محبوب برای گردشگران و کسانی است که علاقه مند به خرید از فروشگاه های معتبر این کشور هستند. اما چرا اخذ اقامت ترکیه برای ایرانیان جذاب است؟ نزدیکی ترکیه به ایران با توجه به محبوبیت هایی که دارد، شباهت فرهنگی، نزدیکی شرایط آب و هوایی و… این کشور را به یک مقصد محبوب برای ایرانیانی که علاقه مند به مهاجرت هستند تبدیل کرده است. همچنین وجود دانشگاه هایی در این کشور که برنامه و آموزش های دانشگاه های بین المللی را به متقاضیان ارائه می دهند، عاملی دیگر است که در چند سال اخیر به محبوبیت ترکیه برای دریافت اقامت، افزوده است

 

  • انواع روش های دریافت اقامت ترکیه

مانند هر کشور دیگری مهاجرت به ترکیه و دریافت اقامت این کشور نیز از راه‌های مختلف و به دو روش اقامت کوتاه مدت و اقامت بلند مدت انجام می‌شود؛ که هر کدام از این دو روش به شیوه‌های مختلفی به شما اجازه اقامت در کشور ترکیه را می‌دهند.

بخش اول: اقامت کوتاه مدت

اقامت کوتاه مدت ترکیه معمولا اقامتی یکساله است که به منظور فعالیت های مختلفی چون کار، تحصیل و مقاصد توریستی صادر می شود. یکی از دلایل عمده ای که افراد مبادرت به دریافت اقامت کوتاه مدت می نمایند، به این علت است که افراد بعد از چند سال تمدید اقامت کوتاه مدت قادر خواهند بود که اقامت دائم ترکیه را دریافت کنند. انواع روش هایی که با آن می توان اقامت کوتاه مدت ترکیه را دریافت کرد به این شرح است:

  1. اقامت به منظور تحقیقات علمی
  2. راه اندازی کسب و کار و برقراری ارتباطات تجاری (اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری)
  3. اقامت توریستی یا اقامت ترکیه با اجاره ملک (به منظور مقاصد گردشگری)
  4. حضور در برنامه ها و کارگاه های آموزشی شرکت های محلی ترکیه
  5. اقامت تحصیلی یا شرکت در برنامه های بین المللی که مراکز آموزشی ترکیه برگزار می کنند
  6. اخذ اقامت به منظور استفاده از برنامه های درمانی (بشر دوستانه)
  7. اقامت از طریق یادگیری زبان ترکی
  8. شرکت در برنامه های آموزشی، تحقیق، کارآموزی یا دوره های تخصصی از طریق سازمان‌های عمومی
  9. اجازه اقامت برای قربانیان قاچاق انسان
  10. اقامت ترکیه با خرید خانه (مالکیت اموال غیرمنقول)
  11. گرفتن اقامت ترکیه از طریق ازدواج
برای درخواست مشاوره رایگان اقامت ترکیه کلیک کنید
  • مدارک مورد نیاز برای دریافت اجازه اقامت کوتاه مدت ترکیه
  1. ارائه مجوز اقامت ترکیه برای اولین بار
  2. فرم امضا شده درخواست مجوز اقامت
  3. اصل و کپی صفحات گذرنامه
  4. چهار قطعه عکس احراز هویت
  5. اطلاعات کافی در مورد برنامه و دلایل اقامت در ترکیه
  6. ارائه بیمه درمانی معتبر (افراد بالای ۶۵ سال و زیر ۱۸ سال معاف هستند)
  7. ارائه اجاره نامه معتبر و اطلاعات دقیق محل اقامت
  • مدارک مورد نیاز برای تمدید مجوز اقامت کوتاه مدت ترکیه
  1. فرم رسمی درخواست مجوز اقامت
  2. فرم راندوو (درخواست ملاقات)
  3. اصل و کپی رنگی گذرنامه یا سند سفر
  4. ترجمه رسمی صفحات گذرنامه
  5. ارائه مجوز اقامت قبلی (کپی رنگی)
  6. دو قطعه عکس
  7. مطلع ساختن مقامات ترکی از وجود منابع کافی و پایدار برای زمان اقامت خود
  8. مدارک مربوط به تجدید دوره از سازمان مربوطه و موسسات دولتی
  9. رضایت نامه جدید و نامه تعهد در مورد کودکان زیر ۱۸ سال
  10. بیمه درمانی معتبر (افراد زیر ۱۸ سال و بالای ۶۵ سال از ارائه این مدرک معاف هستند)
  11. پرداخت هزینه های اداری برای دریافت کارت اقامت
  12. هزینه‌های واریزی اداره مهاجرت

فرایند اخذ اقامت کوتاه مدت چه مدت زمان خواهد برد؟

اگر همه مدارک مورد نیاز برای درخواست شهروندی کامل باشد، فرآیند اخذ اقامت کوتاه مدت در یک بازه زمانی نرمال و چند ماهه (معمولا ۳ ماهه) انجام می‌شود. در صورت نقص مدارک، زمان دریافت مجوز اقامت متغیر خواهد بود.

بخش دوم: اقامت بلند مدت

برای دریافت اقامت بلند مدت و شهروندی ترکیه، باید بتوانید شرایطی که با آن اقامت موقت (یکساله) ترکیه را دریافت کرده‌اید، حفظ کنید و بعد از هر سال جهت تمدید مجوز اقامت‌تان اقدام کنید.

شما تنها می توانید از طریق اخذ اقامت ترکیه با خرید ملک و اقامت از طریق ازدواج که در اقامت کوتاه مدت ذکر شد، اقامت بلند مدت ترکیه را دریافت کنید.

اما نکته قابل توجه در مورد اقامت بلند مدت ترکیه این است که این اقامت هیچگاه در یک مرحله صادر نمی شود. اقامت دائم معمولا بعد از گذشت حداقل ۳ سال و بعد از آنکه تمدیدهای سالانه انجام شد یا حداکثر بعد از ۵ سال، باز هم بعد از تمدیدهای سالانه اقامت موقت ترکیه، قابل دریافت خواهد بود. در مجموع اتباع خارجی باید به مدت ۵ سال (بدون وقفه) در ترکیه زندگی کنند.

معیارهای اصلی جهت دریافت اقامت بلند مدت ترکیه چیست؟

  1. اقامت در ترکیه حداقل به مدت ۸ سال (یا ۵ سال یه صورت متوالی)
  2. عدم داشتن سوء پیشینه در سه سال گذشته
  3. عدم دریافت کمک اجتماعی در سه سال گذشته
  4. داشتن درآمد کافی و پایدار و توانایی اداره خود و خانواده
  5. فرد تحت پوشش یک بیمه معتبر پزشکی باشد (برای متقاضیان زیر ۶۵ سال و بالای ۱۸ سال)
  6. عدم تهدید امنیت عمومی و پایبند به قوانین و نظم عمومی

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت بلند مدت ترکیه (اقامت دائم)

اگر شما ۵ سال بدون وقفه در کشور ترکیه اقامت داشته باشید، می‌توانید جهت دریافت اقامت بلند مدت (دائم) ترکیه اقدام کنید. همچنین شهروندان خارجی که حداقل ۸ سال در ترکیه اقامت داشته باشند ولی در این مدت چندین بار از کشور خارج شده اند، می توانند اقامت بلند مدت ترکیه را دریافت کنند.

بدین منظور نیاز به ارائه مدارک مشخصی دارید که در زیر به آنها اشاره می‌شود:

  1. فرم رسمی درخواست مجوز اقامت
  2. اصل و کپی گذرنامه یا سند سفر
  3. ارائه سند اقامت قبلی
  4. چهار قطعه عکس
  5. سندی که گزارشی از عدم دریافت کمک‌های اجتماعی از موسسات و سازمان‌های دولتی در ۳ سال گذشته، ارائه بدهد.
  6. داشتن منابع کافی و پایدار برای ادامه اقامت
  7. گزارش پلیس محلی
  8. بیمه درمانی معتبر

توجه داشته باشید، ممکن است اسناد و اطلاعات اضافی توسط دولت درخواست شود.

مزایای دریافت اقامت ترکیه

  1. امکان دریافت اقامت دائم و پاسپورت کشور ترکیه
  2. هزینه‌های زندگی در ترکیه تقریبا پایین است.
  3. حقوق و دستمزدها در ترکیه به نحوی است که یک فرد بتواند یک زندگی معمولی و مناسب را برای خود فراهم کند.
  4. افتتاح حساب بین‌المللی
  5. تجارت آزاد

مزایایی که در پایین به آنها اشاره می‌شود، شامل حال آن دسته از شهروندانی است که موفق به دریافت اقامت بلند مدت ترکیه شده‌اند:

  1. داشتن حق رای
  2. اجازه ورود به خدمات عمومی
  3. دریافت وام، تسهیلات و خرید وسایل نقلیه با کمترین بهره
  4. شرایط آسانتر برای اخذ ویزا از کشورهای اروپایی و آمریکا
  5. معافیت از پرداخت عوارض گمرکی هنگام وارد کردن وسایل نقلیه

محدودیت ها و مشکلات اقامت ترکیه چیست؟

قطعا مهاجرت و اقامت در یک کشور جدید همواره مشکلات خود را دارد. اما نوع بشر ثابت کرده است که همیشه بعد از مدتی به شرایط جدید عادت می‌کند و می‌تواند بر محدودیت‌ها غلبه کند. حال آنکه بیشتر این معایب ممکن است در معنای واقعی عیب آن مکان نباشند و به علت مهاجرت و نقل به مکان به یک منطقه جدید و تفاوت‌ها و عادات فرهنگی، بعضی رفتارها و وقایع برای ما غریب باشند و جزو مشکلات محل اقامت جدید، محسوب شوند. و طبیعتا مقداری زمان نیاز خواهید داشت تا به شرایط جدید عادت کنید.

  1. اختلافات فرهنگی و عادات و شیوه‌های زندگی
  2. نیاز به یادگیری زبان ترکی
  3. ملزم بودن به گذراندن دوره نظام وظیفه اجباری (برای افرادی که اقامت بلند مدت ترکیه را دارند).
  4. بالا بودن هزینه‌های درمانی

آدرس

 
Address: Regnum Sky Tower Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:57/116 (T Katı) Çankaya/ANKARA
4224 780 535 90+:Tel 
info@anktour.com
 

مطالب پر بازدید

هزینه زندگی در کانادا

ورود سریع به کانادا (اکسپرس اینتری)

خلاصه اي از روشهای مهاجرت به کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک

مزایای داشتن ویزای تحصیلی کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا:

مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

شرایط بورسیه تحصیلی کانادا در سال ۲۰۱۹

خدمات پرداختی آنلاین سفارت

مراحل خرید ماشین در ترکیه

نکات رزومه نویسی برای آمریکا و کانادا

چند پرسش و پاسخ در مورد #مدارس_کانادا ؟!

کارت #اقامت_دائم و تفاوت آن با #سیتیزن_کانادا چیست ؟

برنامه اخذ #اقامت_دائم_کانادا از طریق تحصیل در #استان_کبک PEQ

❓آیا #کانادا #دانشگاه ها و #کالج های #رایگان هم دارد؟

چگونه میشه از یک کشور دیگه ویزای کار گرفت؟

اقامت ترکیه بدون نیاز سرمایه گذاری و خرید خانه

انواع ويزاي كوتاه مدت ژاپن

ویزای اوکراین با روشی آسان

اطلاعات مفید در رابطه با دعوت نامه کانادا

دعوت نامه آلمان

آخرین شرایط ویزای کار آلمان (ویزا BLUE CARD)

ویزای ازدواج آمریکا

مهاجرت کانادا از طریق ازدواج

مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ (Startup Visa)

روش پیشنهاد شغلی (جاب آفر)

انواع روشهای دریافت اقامت دائم کانادا

راهنمای اجاره و خرید خانه در کانادا

اقدامات مهم قبل از ورود به کانادا

راهنمای یافتن کار در کانادا

 

شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور واقع در شهر آنکارا پایتخت کشور ترکیه، با هدف ارائه خدمات اخذ ویزای کشورهای کانادا، انگلیس، آمریکا، حوزه شینگن و همچنین خدمات توریستی در خدمت هموطنان ارجمندمان می باشد.

ماموریت شرکت آنکاتور ارائه خدمات با نازلترین هزینه، دقیق ترین و بروز ترین اطلاعات فرایند اخذ ویزا به دلیل دسترسی به سازمان VFS GLOBAL و همچنین سفارت های مربوطه در شهر آنکارا می باشد. مجموعه آنکاتور علاوه بر خدمات اخذ و پیکاپ ویزا از شهر آنکارا، سوابق اجرای تورهای تفریحی-فرهنگی در کشور ترکیه و ایران را نیز داشته است.

وب سایت شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور با ارايه خدمات ۲۴ ساعته در خدمت هموطنان عزیزمان می باشد.

 

پل ارتباطی:

4224 535 780 90+تلفن تماس مستقیم با مدیریت آنکاتور
                     
واتساپ تلگرام  اینستاگراماینستاگرام     فیس بوک    
تلفن دفتر:                     5020465 312 90+
 فاکس:                        5148376 312 90+
  پست الکترونیکی :          info@anktour.com