• ساعات کار: 09-18

  • شماره تلفن: 00905357804224 تلگرام، واتساپ

  • ایمیل سایت: info@anktour.com

Language Switcher

انتخاب زبان

سوپر ویزای کانادا

والدین و پدربزرگ و مادربزرگ شهروندان کانادایی و ساکنین دائمی کانادا که قصد دارند برای بازدید از بستگان نزدیک خود اقامت موقت دریافت کنند، می توانند برای درخواست ویزای بازدیدکننده که با نام سوپر ویزا شناخته می شود اقدام کنند.

این ویزا به دو صورت یک بار ورود و چند بار ورود صادر می شود. حداکثر مدت اعتبار برای ویزای چند بار ورود 10 سال می باشد. اما از آنجایی که حداکثر مدت اعتبار ویزا برای ایرانیان 5 سال می باشد، این مدت برای ایرانیان از 10 سال به 5 سال کاهش می یابد.

مزیت سوپرویزا نسبت به ویزاهای دیگر این است که مدت اقامت شما در کانادا از 6 ماه به 2 سال ارتقا می یابد.

باید توجه داشت که دارندگان سوپر ویزا همان حقوق و محدودیت های دارندگان ویزای عادی توریستی را دارند و نمی توانند در طول دوره ای که در کانادا هستند به کار و تحصیل بپردازند.

همچنین لازم به ذکر است که سوپر ویزا را حتی زمانی که فرایند اقامت دائم شما در حال گردش است، می توانید دریافت کنید.

شرایط صدور سوپر ویزا
برای صدور سوپر ویزا لازم است شرایط زیر فراهم باشد.
  1. فرزند یا نوه متقاضی اقامت دائم یا تابعیت کانادا را داشته باشد و علی الاصول ساکن کانادا باشد. برای آشنایی بیشتر با اقامت دائم و تابعیت کانادا اینجا کلیک کنید.
  2. متقاضی گذرنامه معتبر در دست داشته باشد.
  3. متقاضی ثابت کند که از نظر مالی امکانات کافی در اختیار دارد و می تواند از عهده هزینه های خود در کانادا بر بیاید.
  4. فرد دعوت کننده امکانات مالی مناسب داشته باشد (حداقل امکانات مالی برابر حداقل امکانات مالی مورد نیاز برای اسپانسرشیپ است. برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید.)
    • حداقل درآمد لازم برای مهاجرت خویشاوندی
  5. متقاضی توسط یک شرکت بیمه کانادایی به مدت حداقل یک سال بیمه شده باشد. بیمه مذکور باید هزینه های درمان و بستری شدن در بیمارستان را پوشش دهد. حداقل مبلغ 100 هزار دلار بیمه مسؤولیت در آن نهفته باشد و هنگام ورود به کانادا معتبر باشد.
چگونه تقاضای سوپر ویزا بدهیم؟
اگر فرد متقاضی شرایط سوپرویزا را داشته باشد، کمابیش همان مدارکی را تحویل سفارت کانادا می دهد که برای ویزای عادی باید تحویل بدهد؛ منتها در کنار آن بحث خریداری بیمه هم مطرح می شود. فهرست کامل مدارک بستگی به سفارتی دارد که مدارک شما را دریافت می کند. در این خصوص می توانید به وب سایت سفارتخانه مراجعه کنید یا از وکیل یا مشاور خود کمک بگیرید. اگر متقاضی برای ورود به کانادا نیاز به ویزا نداشته باشد (مثلاً تابع کشور آلمان یا استرالیا باشد) در آن صورت نیازی به پرداخت پول جهت دریافت سوپر ویزا ندارد. سایر متقاضیان باید برای ویزای تک ورودی یا چند ورودی 100 دلار بپردازند.

آدرس

 
Address: Regnum Sky Tower Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:57/116 (T Katı) Çankaya/ANKARA
4224 780 535 90+:Tel 
info@anktour.com
 

مطالب پر بازدید

هزینه زندگی در کانادا

ورود سریع به کانادا (اکسپرس اینتری)

خلاصه اي از روشهای مهاجرت به کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک

مزایای داشتن ویزای تحصیلی کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا:

مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

شرایط بورسیه تحصیلی کانادا در سال ۲۰۱۹

خدمات پرداختی آنلاین سفارت

مراحل خرید ماشین در ترکیه

نکات رزومه نویسی برای آمریکا و کانادا

چند پرسش و پاسخ در مورد #مدارس_کانادا ؟!

کارت #اقامت_دائم و تفاوت آن با #سیتیزن_کانادا چیست ؟

برنامه اخذ #اقامت_دائم_کانادا از طریق تحصیل در #استان_کبک PEQ

❓آیا #کانادا #دانشگاه ها و #کالج های #رایگان هم دارد؟

چگونه میشه از یک کشور دیگه ویزای کار گرفت؟

اقامت ترکیه بدون نیاز سرمایه گذاری و خرید خانه

انواع ويزاي كوتاه مدت ژاپن

ویزای اوکراین با روشی آسان

اطلاعات مفید در رابطه با دعوت نامه کانادا

دعوت نامه آلمان

آخرین شرایط ویزای کار آلمان (ویزا BLUE CARD)

ویزای ازدواج آمریکا

مهاجرت کانادا از طریق ازدواج

مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ (Startup Visa)

روش پیشنهاد شغلی (جاب آفر)

انواع روشهای دریافت اقامت دائم کانادا

راهنمای اجاره و خرید خانه در کانادا

اقدامات مهم قبل از ورود به کانادا

راهنمای یافتن کار در کانادا

 

شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور واقع در شهر آنکارا پایتخت کشور ترکیه، با هدف ارائه خدمات اخذ ویزای کشورهای کانادا، انگلیس، آمریکا، حوزه شینگن و همچنین خدمات توریستی در خدمت هموطنان ارجمندمان می باشد.

ماموریت شرکت آنکاتور ارائه خدمات با نازلترین هزینه، دقیق ترین و بروز ترین اطلاعات فرایند اخذ ویزا به دلیل دسترسی به سازمان VFS GLOBAL و همچنین سفارت های مربوطه در شهر آنکارا می باشد. مجموعه آنکاتور علاوه بر خدمات اخذ و پیکاپ ویزا از شهر آنکارا، سوابق اجرای تورهای تفریحی-فرهنگی در کشور ترکیه و ایران را نیز داشته است.

وب سایت شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور با ارايه خدمات ۲۴ ساعته در خدمت هموطنان عزیزمان می باشد.

 

پل ارتباطی:

4224 535 780 90+تلفن تماس مستقیم با مدیریت آنکاتور
                     
واتساپ تلگرام  اینستاگراماینستاگرام     فیس بوک    
تلفن دفتر:                     5020465 312 90+
 فاکس:                        5148376 312 90+
  پست الکترونیکی :          info@anktour.com