• ساعات کار: 09-18

  • شماره تلفن: 00905357804224 تلگرام، واتساپ

  • ایمیل سایت: info@anktour.com

Language Switcher

انتخاب زبان

ویزای سرمایه گذاری کانادا

کانادا برنامه های مهاجرتی مبتنی بر سرمایه گذاری را به طور مداوم و گسترده ارائه می دهد. از آنجایی که تجار ثروتمند ممکن است بخواهند تجارتی جدید در کانادا به راه بیندازند و دارای صلاحیت کسب ویزای کاری موقت باشند، پس از مدتی این احتمال وجود دارد که صلاحیت اقامت دائم را تحت برنامه مهاجرتی مقتضی کسب کنند.

شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک

  • متقاضی باید نشان دهد که تجربه کسب و کار را دارد. حداقل سابقه مدیریتی متقاضی باید دوسال تمام وقت در پنج سال گذشته باشد.
  • حداقل سرمایه مورد نیاز سرمایه گذار باید معادل 1.600.000 دلار کانادا باشد. دارایی ها شامل: ملک، حساب بانکی، صندوق بازنشستگی، سهام و ... می باشد. البته ارائه مدارکی مبنی بر این که کسب اموال کاملا قانونی بوده است، ضروری می باشد.
  • متقاضیانی که سطح زبان فرانسه آن ها متوسط به بالا یعنی B2 باشد، در زمان رسیدگی به پرونده در اولویت قرار خواهند گرفت.
  • برای دریافت ویزای سرمایه گذاری، سرمایه گذار و خانواده او باید شرایط سلامتی مناسبی داشته باشند.

مهاجرت پرنس ادوارد

درباره استان پرنس ادوارد:
پرنس ادوارد آیلند به انگلیسی: Prince Edward Island) ) به فرانسوی : ( Île-du-Prince-Édouard) یکی از استان‌های کانادا است. در همسایگی استان های نیوبرانزویک و نواسکوشیا و کبک قرار دارد. نسبت به بقیه استانهای کانادا دارای جمعیت و مساحت کمتری است. اقتصاد این استان بر پایه مزرعه‌داری است که تولید 25% سیب زمینی کانادا را بر عهده دارد. پرینس ادوارد محل مهاجرین قدیمی کانادا است. طبق سرشماری سال 2011، پرینس ادوارد 140,204 نفر جمعیت دارد. در 200 کیلومتری شمال هلیفکس (نواسکوشیا) و 600 کیلومتری شرق کبک سیتی قراردارد.
صنایع عمده در استان کشاورزی، گردشگری، ماهیگیری، و تولیدات صنعتی می‌باشد. این استان دارای آب و هوای دلپذیر و چهار فصل است. دانشگاه پرنس ادوارد در این استان و در شهر شارلوتتون واقع است.

برنامه کارآفرینی استان پرنس ادوارد:

این برنامه برای متقاضیان از ملیت های مختلف طراحی شده است که درخواست زندگی و کار در این استان را دارند. هدف این برنامه جلب بیزینسمن هایی است که توانایی و اشتیاق برای خرید و یا راه اندازی بیزینسی در این استان را دارا هستند.
معیارهای متقاضیان این برنامه به شرح زیر است:
1.ارائه تمامی مدارک و فرم های خواسته شده طبق لیست
2.داشتن حداقل 600.000 دلار کانادا که از راه قانونی به دست آمده باشد
3. حداقل مدرک تحصیلی دیپلم
4. 22 تا 59 سال سن داشته باشد.
5. سابقه مدیریت و مهارت قابل انتقال به این استان داشته باشد.
6. حداقل مدرک آیلتس جنرال با نمره 4.5 داشته باشد.
7. ارائه بیزینس پلنی مطابق با تمامی معیار ها و ضوابط برنامه
8. امضاء قرارداد سرمایه گذاری دویست هزار دلاری
9. سرمایه گذاری حداقل 150.000 دلار در این استان (ایجاد بیزینس جدید یا خرید بیزینسی فعال و واجد شرایط)
10. ارائه سوابق مدیریت مربوط به بیزینس مورد نظر

قرارداد سرمایه گذاری پرنس ادوارد Prince Edward

شرایط و مقرراتی را نشان می دهد که برای برگشت سپرده 200.000 دلاری باید رعایت شود و متقاضی می بایست به تک تک این شرایط و مقررات عمل کند. به همراه امضاء این قرارداد متقاضی باید 200.000 دلار را به صورت ودیعه به اداره مهاجرت این استان بدهد. در صورت عمل به مفاد قرارداد ایم مبلغ بدون هیچ سودی به متقاضی بازگردانده می شود. مبلغ 25.000 دلار بعد از گذشت 6 ماه اقامت در این استان، 25.000 دلار دیگر بعد از گذشت 1 سال اقامت در این استان و مابقی ودیعه معادل 150.000 دلار بعد از اینکه متقاضی به مفاد قرارداد عمل کرد به وی بازگردانده می شود
.

الویت های استان
استان پرنس ادوارد الویت خود را به متقاضیانی اختصاص داده است که بتوانند بهترین شرایط را برای اقتصاد این استان فراهم آورند. شرایط بیزینس این متقاضیان به شرح زیر است:
1. بیزینسی صادرات گرا را شروع یا گسترش دهند.
2. بیزینسی در رابطه با منابع اصلی استان شروع یا گسترش دهند (کشاورزی، ماهیگیری و پرورش ماهی و جنگلداری)
3. بیزینسی که به اقتصاد جامعه روستایی استان کمک کند.
4. بیزینسی که به رشد بخش های نوپای جامعه (مانند علوم زیستی، فناوری اطلاعات، هوا فضا و انرژی های تجدیدپذیر) کمک کند.

امتیاز بندی های برنامه کارآفرینی استان پرنس ادوارد

امتیاز سن (در بیشترین حالت 10 امتیاز)
ردیف سن متقاضی (بر مبنای تاریخ دریافت پرونده محاسبه می شود) امتیاز
1 21 تا 49 سال 10
2 50 سال 9
3 51 سال 8
4 52 سال 7
5 53 سال 6
6 54 سال 5
7 55 سال 4
8 56 سال به بالا 0
امتیاز تحصیلات (در بیشترین حالت 25 امتیاز(
ردیف تعداد سال تحصیل تحصیلات امتیاز
1 12 دیپلم 14
2 12-13 مدرک دانشگاهی حداقل 1 ساله 16
3 14-16 فوق دیپلم یا لیسانس 20
4 17-18 دو مدرک دانشگاهی حداقل 2 ساله (فوق دیپلم یا لیسانس( 22
5 18+ فوق لیسانس یا دکتری 25
امتیاز سابقه کار (در بیشترین حالت 21 امتیاز(
ردیف سابقه کار (مدیریت( امتیاز
1 1 تا 2 سال 10
2 2 تا 3 سال 15
3 3 تا 4 سال 17
4 4 تا 5 سال 19
5 بیشتر از 5 سال 21
امتیاز سازگاری (در بیشترین حالت 15 امتیاز(
ردیف سازگاری امتیاز
1 همسر متقاضی مدرک دانشگاهی حداقل 1 ساله داشته باشد 5
2 همسر متقاضی حداقل در 5 سال گذشته 2 سال سابقه کار داشته باشد 5
3 همسر متقاضی حداقل مدرک زبان آیلتس جنرال 6 داشته باشد (فرانسوی یا انگلیسی( 5
4 فرزند متقاضی حداقل مدرک زبان آیلتس جنرال 6 داشته باشد (فرانسوی یا انگلیسی( 5
5 سابقه کاری حداقل 1 ساله در استان پرینس ادوارد داشته باشد 5
6 یک سال به صورت تمام وقت در دانشگاه یا موسسه تحصیلات تکمیلی استان پرینس ادوارد تحصیل کرده باشد 5
7 از درون خاک کانادا اقدام کند و ویزای کاری معتبر داشته باشد 5
8 فامیل درجه یک در استان پرینس ادوارد داشته باشد 10
9 در استان پرینس ادوارد فامیل نزدیک داشته باشد 5

حداقل باید IELTS = 4.0 داشته باشد
امتیاز مدرک زبان (در بیشترین حالت 26 امتیاز(
ردیف زبان اول (زبانی که متقاضی در استفاده از آن راحت تر باشد( امتیاز
1 متقاضی اهل کشوری انگلیسی یا فرانسوی زبان باشد یا آیلتس جنرال 8 و 9 داشته باشد 16
2 متقاضی در حال حاضر در محیطی انگلیسی یا فرانسوی زبان کار یا تحصیل می کند و یا آیلتس جنرال 7 داشته باشد 14
3 متقاضی مدرک دانشگاهی 1 یا 2 ساله به زبان انگلیسی یا فرانسوی داشته باشد که در کشوری فرانسوی یا انگلیسی زبان تحصیل کرده باشد و یا آیلتس جنرال 6.5 داشته باشد 12
4 متقاضی مدرک زبان آیلتس جنرال 6 داشته باشد (انگلیسی یا فرانسوی( 10
5 متقاضی مدرک زبان آیلتس جنرال 5.5 داشته باشد (انگلیسی یا فرانسوی( 8
6 متقاضی مدرک زبان آیلتس جنرال 5 داشته باشد (انگلیسی یا فرانسوی( 6
7 متقاضی مدرک زبان آیلتس جنرال 4 یا 4.5 داشته باشد (انگلیسی یا فرانسوی( 5
زبان دوم (زبانی که متقاضی لازم نیست مدرک زبان برای آن ارائه کند(
1 متقاضی اهل کشوری فرانسوی یا انگلیسی زبان است و مسلط به انگلیسی یا فرانسوی است 8
2 متقاضی در حال حاضر در محیطی انگلیسی یا فرانسوی زبان کار یا تحصیل می کند و به مدت 2 سال این کار را انجام داده است 6
3 متقاضی مدرک دانشگاهی 1 یا 2 ساله به زبان انگلیسی یا فرانسوی داشته باشد که در کشوری فرانسوی یا انگلیسی زبان تحصیل کرده باشد (در 2 سال گذشته( 4
4 متقاضی در 5 سال گذشته حداقل 2 سال سابقه کار یا تحصیلات (دانشگاهی) به زبان انگلیسی یا فرانسوی داشته باشد 3
5 فرانسوی یا انگلیسی زبان دوم متداول مورد استفاده در مدارس (دبیرستان) کشور متقاضی باشد 2

برای بررسی شرایط خود فرم ارزیابی رایگان را تکمیل یا با ما تماس بگیرید، تا یکی از کارشناسان ما جواب شما با ایمیل یا تلفن ارسال نماید.

آدرس

 
Address: Regnum Sky Tower Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:57/116 (T Katı) Çankaya/ANKARA
4224 780 535 90+:Tel 
info@anktour.com
 

مطالب پر بازدید

هزینه زندگی در کانادا

ورود سریع به کانادا (اکسپرس اینتری)

خلاصه اي از روشهای مهاجرت به کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک

مزایای داشتن ویزای تحصیلی کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا:

مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

شرایط بورسیه تحصیلی کانادا در سال ۲۰۱۹

خدمات پرداختی آنلاین سفارت

مراحل خرید ماشین در ترکیه

نکات رزومه نویسی برای آمریکا و کانادا

چند پرسش و پاسخ در مورد #مدارس_کانادا ؟!

کارت #اقامت_دائم و تفاوت آن با #سیتیزن_کانادا چیست ؟

برنامه اخذ #اقامت_دائم_کانادا از طریق تحصیل در #استان_کبک PEQ

❓آیا #کانادا #دانشگاه ها و #کالج های #رایگان هم دارد؟

چگونه میشه از یک کشور دیگه ویزای کار گرفت؟

اقامت ترکیه بدون نیاز سرمایه گذاری و خرید خانه

انواع ويزاي كوتاه مدت ژاپن

ویزای اوکراین با روشی آسان

اطلاعات مفید در رابطه با دعوت نامه کانادا

دعوت نامه آلمان

آخرین شرایط ویزای کار آلمان (ویزا BLUE CARD)

ویزای ازدواج آمریکا

مهاجرت کانادا از طریق ازدواج

مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ (Startup Visa)

روش پیشنهاد شغلی (جاب آفر)

انواع روشهای دریافت اقامت دائم کانادا

راهنمای اجاره و خرید خانه در کانادا

اقدامات مهم قبل از ورود به کانادا

راهنمای یافتن کار در کانادا

 

شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور واقع در شهر آنکارا پایتخت کشور ترکیه، با هدف ارائه خدمات اخذ ویزای کشورهای کانادا، انگلیس، آمریکا، حوزه شینگن و همچنین خدمات توریستی در خدمت هموطنان ارجمندمان می باشد.

ماموریت شرکت آنکاتور ارائه خدمات با نازلترین هزینه، دقیق ترین و بروز ترین اطلاعات فرایند اخذ ویزا به دلیل دسترسی به سازمان VFS GLOBAL و همچنین سفارت های مربوطه در شهر آنکارا می باشد. مجموعه آنکاتور علاوه بر خدمات اخذ و پیکاپ ویزا از شهر آنکارا، سوابق اجرای تورهای تفریحی-فرهنگی در کشور ترکیه و ایران را نیز داشته است.

وب سایت شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور با ارايه خدمات ۲۴ ساعته در خدمت هموطنان عزیزمان می باشد.

 

پل ارتباطی:

4224 535 780 90+تلفن تماس مستقیم با مدیریت آنکاتور
                     
واتساپ تلگرام  اینستاگراماینستاگرام     فیس بوک    
تلفن دفتر:                     5020465 312 90+
 فاکس:                        5148376 312 90+
  پست الکترونیکی :          info@anktour.com