• ساعات کار: 09-18

  • شماره تلفن: 00905357804224 تلگرام، واتساپ

  • ایمیل سایت: info@anktour.com

Language Switcher

انتخاب زبان

تقویم وقت سفارت آمریکا

مقدمه

هر شهروند کشور خارجی که می‌خواهد وارد کشور آمریکا شود، ابتدا باید یک ویزا (ویزای غیر مهاجرتی برای اقامت موقت یا ویزای مهاجرتی برای اقامت دائم) بگیرد. با داشتن ویزای آمریکا می‌توانید به یکی از مبادی ورود (برای مثال فرودگاه) رفته و از وزارت امنیت داخلی، افسر مهاجرت و حفاظت مرزی گمرک مجوز ورود به آمریکا را درخواست کنید.

پیش از توضیح شرایط و مراحل تعیین وقت سفارت آمریکا، جا دارد اندکی در خصوص ویزای این کشور و انواع مختلف آن توضیح دهیم تا ضمن شناخت بیشتر انواع ویزای ایالات متحده، متقاضیان محترم را در انتخاب مناسب و متناسب با هدف از سفر راهنمایی کرده باشیم.

انواع ویزای آمریکا

نزدیک به ۱۸۵ نوع ویزا برای ورود به کشور ایالات متحده آمریکا وجود دارد که تمامی آنها ذیل دو شاخه اصلی ویزای مهاجرتی و ویزای غیر مهاجرتی تقسیم‌بندی می‌شوند. ویزای مهاجرتی آمریکا همانگونه که از نامش پیداست با هدف مهاجرت و اقامت دائم این کشور صادر می‌شود و ویزای غیرمهاجرتی انواع ویزاهای توریستی، تحصیلی، کاری و ... آمریکا را در بر می‌گیرد. از آنجایی که هدف از این نوشتار، آشنایی شما عزیزان با نحوه تعیین وقت سفارت آمریکا است، از تشریح ویزای مهاجرتی این کشور صرف نظر کرده و انواع ویزای غیر مهاجرتی آمریکا را به اختصار معرفی می‌کنیم.

مراحل اخذ ویزای آمریکا

گام اول: مشخص کردن هدف از سفر و انواع ویزای آمریکا

گام اول: تعیین نوع ویزا درخواستی جهت تعیین هدف از سفر

نوع ویزا درخواستی

هدف از سفر

ویزای B2

به منظور بازدید اماکن تفریحی، ملاقات دوستان و خویشاوندان و یا معالجه و درمان پزشکی ( توریست )

ویزای B1

به منظور شرکت در یک جلسه کاری، کنگره و کنفرانس و یا گذراندن یک دوره آموزشی کوتاه مدت ( بیزنس ویزیتور )

ویزای F1

به منظور تحصیل در دانشگاه ها و موسسات علمی ( دانشجو )

ویزای F2

متقاضیان ویزای F1 می توانند همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود را نیز همراه خود به آمریکا ببرند.

ویزای J1

به منظور شرکت در دوره آموزشی طولانی مدت (بیش از ۶ ماه)، تحقیقات علمی و یا فرصت مطالعاتی ( اکسچنج ویزیتور یا دانشجوی تبادلاتی )

ویزای J2

متقاضیان ویزای J1 نیز می توانند همانند دانشجویان، همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود را همراه خود به آمریکا ببرند.

ویزای M1

به منظور گذراندن دوره های عملی فنی حرفه ای و هنری ( هنرجو )

ویزای K1

متقاضی ویزای نامزدی یا ازدواج

ویزای E2

به منظور سرمایه گذاری وارد آمریکا

ویزای H1B

به منظور کار کردن در آمریکا ( از یکی از سازمان ها یا شرکت های آمریکایی دعوت به کار شده اید. )

ویزای H2A

کشاورزان فصلی

ویزای H2B

کارگران موقت

ویزای H3

آموزش کودکان معلول

ویزای L

کار در شعبه آمریکایی شرکتی که هم اکنون در آن مشغول به کارید.

ویزای O

ویزای افرادی با توانایی های خارق العاده

ویزای P1

ورزشکارانی که قصد شرکت در مسابقه را دارند.

ویزای P2

هنرمندان مبادلاتی

ویزای P3

هنرمندانی که قصد اشاعه یا نمایش هنر خود را دارند.

ویزای Q1

کسانی که قصد شرکت در یا برنامه فرهنگی بین المللی مبادلاتی را دارند.

گام دوم: چک لیست مدارک مورد نیاز ویزای آمریکا

گام دوم: تعیین نوع ویزا درخواستی جهت تعیین هدف از سفر

نوع مدرک

توضیحات

مدارک شخصی و خانوادگی

پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار، شناسنامه، کارت شناسایی ملی، سند ازدواج یا طلاق، کارت پایان خدمت یا معافیت (مخصوص آقایان).

مدارک شغلی

گواهی اشتغال به کار، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، روزنامه رسمی و آگهی تغییرات و تصمیمات شرکت، کارت بازرگانی یا پرسنلی، جواز کسب، پروانه بهره وری، پروانه مطب و پروانه دائم طبابت، پروانه سازمان نظام مهندسی، گواهی شورای اصناف و …

مدارک مالی

گردش شش ماهه حساب بانکی، نامه تمکن یا Bank Statement ، سند ملکی قطعی یا وکالتی، برگه خرید سهام و اوراق مشارکت یا هرگونه سرمایه گذاری در بازار بورس یا موسسات مالی معتبر.

مدارک ویزای B2

دعوتنامه دیدار فامیلی یا نامه پذیرش بیمارستان، فرم I-134، رزرواسیون هتل.

مدارک ویزای B1

دعوتنامه تجاری یا علمی، تاییدیه ثبت نام کنگره و خلاصه مقاله.

مدارک ویزای F1

فرم I-20 و برگه تاییدیه پرداخت SEVIS FEE.

مدارک ویزای J1

فرم DS-2019 و برگه تاییدیه پرداخت SEVIS FEE، فرم DS-7002 “مخصوص برخی دوره های کارآموزی”.

مدارک ویزای M1

فرم I-20 و برگه تاییدیه پرداخت SEVIS FEE.

مدارک مرتبط با ویزای K1

فرم I-129F و I-485 , طلاق نامه یا گواهی فوت همسر قبلی ( درصورت لزوم ) , گواهی عدم سوء پیشینه , برگه انجام معاینات پزشکی , فرم I-134 و هرمدرکی دال بر اثبات رابطه حقیقی با فرد شهروند ایالات متحده امریکا.

مدارک ویزای E2

فرم DS-156E و مدارک مرتبط با کار و سرمایه گذاری در امریکا.

مدارک ویزای کار

فرم I-129 و I-797 , فرم I-129S ( مختص متقاضیان ویزای L )

گام سوم: تکمیل اپلیکیشن فرم DS-160

گام اول: تعیین نوع ویزا درخواستی جهت تعیین هدف از سفر

نوع ویزا درخواستی

هدف از سفر

ویزای B2

به منظور بازدید اماکن تفریحی، ملاقات دوستان و خویشاوندان و یا معالجه و درمان پزشکی ( توریست )

ویزای B1

به منظور شرکت در یک جلسه کاری، کنگره و کنفرانس و یا گذراندن یک دوره آموزشی کوتاه مدت ( بیزنس ویزیتور )

ویزای F1

به منظور تحصیل در دانشگاه ها و موسسات علمی ( دانشجو )

ویزای F2

متقاضیان ویزای F1 می توانند همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود را نیز همراه خود به آمریکا ببرند.

ویزای J1

به منظور شرکت در دوره آموزشی طولانی مدت (بیش از ۶ ماه)، تحقیقات علمی و یا فرصت مطالعاتی ( اکسچنج ویزیتور یا دانشجوی تبادلاتی )

ویزای J2

متقاضیان ویزای J1 نیز می توانند همانند دانشجویان، همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود را همراه خود به آمریکا ببرند.

ویزای M1

به منظور گذراندن دوره های عملی فنی حرفه ای و هنری ( هنرجو )

ویزای K1

متقاضی ویزای نامزدی یا ازدواج

ویزای E2

به منظور سرمایه گذاری وارد آمریکا

ویزای H1B

به منظور کار کردن در آمریکا ( از یکی از سازمان ها یا شرکت های آمریکایی دعوت به کار شده اید. )

ویزای H2A

کشاورزان فصلی

ویزای H2B

کارگران موقت

ویزای H3

آموزش کودکان معلول

ویزای L

کار در شعبه آمریکایی شرکتی که هم اکنون در آن مشغول به کارید.

ویزای O

ویزای افرادی با توانایی های خارق العاده

ویزای P1

ورزشکارانی که قصد شرکت در مسابقه را دارند.

ویزای P2

هنرمندان مبادلاتی

ویزای P3

هنرمندانی که قصد اشاعه یا نمایش هنر خود را دارند.

ویزای Q1

کسانی که قصد شرکت در یا برنامه فرهنگی بین المللی مبادلاتی را دارند.

گام چهارم: ترجمه مدارک
کلیه مدارک متقاضیان ویزای امریکا باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. الزامی برای دریافت مهر دادگستری و وزارت امورخارجه ایران وجود ندارد و مهر دارالترجمه به تنهایی کفایت می کند. تا پیش از شش ماه از زمان مصاحبه اقدام به ترجمه مدارک نکنید چراکه اعتبار خود را تا زمان مصاحبه از دست میدهند.
گام پنجم: انتخاب کنسولگری مورد نظر جهت اخذ وقت سفارت و حضور برای مصاحبه
جهت انجام امور مربوط به اخذ ویزا برای ایرانیان سفارتخانه های آمریکا در ایروان (ارمنستان)، دبی (امارات) و آنکارا (ترکیه) مناسب هستند، به این دلیل که افسرهای این سه کنسولگری به زبان فارسی صحبت می کنند و به مدارک مربوط به ایرانیان آشنایی دارند؛ به همین دلیل توصیه می شود جهت افزایش شانس قبولی، یکی از سه مکان فوق را انتخاب نمایید. یکی دیگر از موارد تعیین کننده مکان مصاحبه، شرایط مربوط به پیکاپ پاسپورت ( پیکاپ ویزا ) است. به این معنا که آیا در مرحله صدور ویزا الزامی برای مراجعه مجدد شخص متقاضی وجود دارد یا خیر. هم اکنون امکان پیکاپ پاسپورت در کنسولگری های ایروان و دبی و آنکارا وجود دارد.
گام ششم: پرداخت هزینه های مرتبط با ویزای درخواستی
کلیه مدارک متقاضیان ویزای امریکا باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. الزامی برای دریافت مهر دادگستری و وزارت امورخارجه ایران وجود ندارد و مهر دارالترجمه به تنهایی کفایت می کند. تا پیش از شش ماه از زمان مصاحبه اقدام به ترجمه مدارک نکنید چراکه اعتبار خود را تا زمان مصاحبه از دست میدهند.
گام هفتم: اخذ وقت سفارت آمریکا
کلیه مدارک متقاضیان ویزای امریکا باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. الزامی برای دریافت مهر دادگستری و وزارت امورخارجه ایران وجود ندارد و مهر دارالترجمه به تنهایی کفایت می کند. تا پیش از شش ماه از زمان مصاحبه اقدام به ترجمه مدارک نکنید چراکه اعتبار خود را تا زمان مصاحبه از دست میدهند.
گام هشتم: حضور در کنسولگری در روز مقرر جهت انجام مصاحبه
  • نیم ساعت تا یک ساعت قبل از زمان مصاحبه در کنسولگری حضور یابید.
  • متقاضیان ویزای مهاجرتی و نیز متقاضیان k1 باید ۴۸ ساعت قبل از مصاحبه وقت پزشکی بگیرند و معاینات پزشکی انجام دهند.
  • پرینت تاییدیه وقت سفارت و DS-160 را حتما همراه داشته باشید.
  • صادق باشید و از ارائه هرگونه اطلاعات و مدارک نادرست بپرهیزید.
  • افسر مسئول مصاحبه پس از بررسی اپلیکیشن فرم و سایر مدارک، به شما خواهد گفت که آیا با درخواست شما موافقت شده است یا خیر.
  • از همراه داشتن وسائل اضافی مانند کیف های بزرگ و وسائلی مانند لپ تاب و تبلت خودداری نمایید.

آدرس کنسولگری های آمریکا جهت اخذ وقت سفارت آمریکا

آدرس سفارت آمریکا در آنکارا :

Atatürk Bul. 110 Kavaklidere Ankara

آدرس کنسولگری آمریکا در دبی :

Dubai World Trade Center on Sheikh Zayed Road

آدرس سفارت آمریکا در ارمنستان :

NO 1, America avenue, 0082 yerava

گام نهم: نتیجه مصاحبه ویزا
درصورتی که با درخواست شما مخالفت شود، معمولا یک refusal letter به شما داده میشود که در آن نوشته شده شما به موجب قانون ۲۱۴b یا ۲۱۲a حائظ شرایط نیستید یا طبق ماده ۲۲۱g باید مدارک تکمیلی خود را برای بررسی بیشتر به سفارت ارائه دهید.
اگر با درخواست ویزای شما موافقت شود، یا برگه صورتی دریافت خواهید نمود بدین معنا که ویزای شما در همان لحظه قابل صدور است و یا برگه زرد میگیرید به این معنا که باید روند پروسه اداری administrative processing و یا FBI Check برروی پرونده شما انجام شود؛ در این صورت باید با وارد کردن شماره پرونده در وبسایت مربوط به کنسولگری از آخرین وضعیت خود آگاه شوید و پس از به اتمام رسیدن پروسه اداری، پاسپورت خود را جهت صدور ویزا به کنسولگری ارائه دهید.اعتبار ویزای امریکا برحسب نوع ویزای درخواستی متفاوت است.
معمولا ویزاهای توریستی امریکا دو تا سه ماه اعتبار دارد (مدت زمان لازم برای ورود به امریکا) و میتوان با آن تا شش ماه در ایالات متحده امریکا اقامت داشت.

هزینه وقت سفارت آمریکا و خدمات مدیکال

آخرین آپدیت مربوط به هزینه تعیین وقت سفارت آمریکا و خدمات مدیکال و همراه با مترجم در کشور ترکیه آنکارا را در جدول زیر مشاهده فرمایید.

نوع خدمات

همکار

مسافر

وقت سفارت در آنکارا(عادی)

160+ 10 دلار

160+30 دلار

تکمیل فرم DS

120 هزار تومان

150 هزار تومان

تعیین وقت معاینه در آنکارا و خدمات مدیکال

180هزار تومان

200 هزار تومان

پرداخت Sevis Fee

۵۰ دلار + Sevis Fee

۷۰ دلار + Sevis Fee

پیکاپ ویزا آمریکا

پیکاپ ویزای آمریکا

خدمات پیکاپ ویزا یا همان پیکاپ پاسپورت یکی دیگر از خدمات شرکت آنکاتور با هدف تسریع مراحل اخذ ویزا و کاهش هزینه‌های متقاضیان محترم در این روند ارائه می‌شود. خدمات پیکاپ ویزای آمریکا در حال حاضر کشورهای ترکیه، امارات و ارمنستان را شامل می‌شود. در صورت درخواست پیکاپ ویزا از آنکارا یا استانبول، شما می‌توانید درخواست خود را از طریق صفحه خدمات پیکاپ ویزا ثبت نمایید.

رزرو نزدیکترین هتل و سوئیت به سفارت آمریکا با نازلترین قیمت در شهر آنکارا

متاسفانه بدلیل نوسانات شدید ارزی و افزایش هزینه های سرسام اور سفرهای خارجه، شرکت آنکاتور با ارائه خدمات رزرو هتل های نزدیک به سفارت آمریکا با قیمت های مناسب و پیشنهاد سوئیت های مناسب در جهت رفاه هموطنان ارجمندمان می باشد.
برای اطلاعات بیشتر رزور هتل و سوئیت مناسب با پل های ارتباطی زیر میتوانید در ارتباط باشید.

پل ارتباطی برای درخواست خدمات رزرو هتل و سوئیت:

4224 780 535 90+ :(تلگرام، واتساب) تلفن تماس

آدرس

 
Address: Regnum Sky Tower Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:57/116 (T Katı) Çankaya/ANKARA
4224 780 535 90+:Tel 
info@anktour.com
 

مطالب پر بازدید

هزینه زندگی در کانادا

ورود سریع به کانادا (اکسپرس اینتری)

خلاصه اي از روشهای مهاجرت به کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک

مزایای داشتن ویزای تحصیلی کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا:

مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

شرایط بورسیه تحصیلی کانادا در سال ۲۰۱۹

خدمات پرداختی آنلاین سفارت

مراحل خرید ماشین در ترکیه

نکات رزومه نویسی برای آمریکا و کانادا

چند پرسش و پاسخ در مورد #مدارس_کانادا ؟!

کارت #اقامت_دائم و تفاوت آن با #سیتیزن_کانادا چیست ؟

برنامه اخذ #اقامت_دائم_کانادا از طریق تحصیل در #استان_کبک PEQ

❓آیا #کانادا #دانشگاه ها و #کالج های #رایگان هم دارد؟

چگونه میشه از یک کشور دیگه ویزای کار گرفت؟

اقامت ترکیه بدون نیاز سرمایه گذاری و خرید خانه

انواع ويزاي كوتاه مدت ژاپن

ویزای اوکراین با روشی آسان

اطلاعات مفید در رابطه با دعوت نامه کانادا

دعوت نامه آلمان

آخرین شرایط ویزای کار آلمان (ویزا BLUE CARD)

ویزای ازدواج آمریکا

مهاجرت کانادا از طریق ازدواج

راهنمای اجاره و خرید خانه در کانادا

اقدامات مهم قبل از ورود به کانادا

راهنمای یافتن کار در کانادا

 

شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور واقع در شهر آنکارا پایتخت کشور ترکیه، با هدف ارائه خدمات اخذ ویزای کشورهای کانادا، انگلیس، آمریکا، حوزه شینگن و همچنین خدمات توریستی در خدمت هموطنان ارجمندمان می باشد.

ماموریت شرکت آنکاتور ارائه خدمات با نازلترین هزینه، دقیق ترین و بروز ترین اطلاعات فرایند اخذ ویزا به دلیل دسترسی به سازمان VFS GLOBAL و همچنین سفارت های مربوطه در شهر آنکارا می باشد. مجموعه آنکاتور علاوه بر خدمات اخذ و پیکاپ ویزا از شهر آنکارا، سوابق اجرای تورهای تفریحی-فرهنگی در کشور ترکیه و ایران را نیز داشته است.

وب سایت شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور با ارايه خدمات ۲۴ ساعته در خدمت هموطنان عزیزمان می باشد.

 

پل ارتباطی:

4224 535 780 90+تلفن تماس مستقیم با مدیریت آنکاتور
                     
واتساپ تلگرام  اینستاگراماینستاگرام     فیس بوک    
تلفن دفتر:                     5020465 312 90+
 فاکس:                        5148376 312 90+
  پست الکترونیکی :          info@anktour.com