• ساعات کار: 09-18

  • شماره تلفن: 00905357804224 تلگرام، واتساپ

  • ایمیل سایت: info@anktour.com

Language Switcher

انتخاب زبان

ویزای شینگن چیست؟

برای ورود به منطقه شنگن نیاز به ویزای شینگن (Schengen Visa) دارید. این ویزا ورود به ۲۶ کشور عضو این پیمان را جواز می‌دهد و دارنده این ویزا خواهد توانست برای مدت‌ زمان و شرایطی مشخص به هریک از کشورهای عضو پیمان شینگن سفر کنند. ماهیت و هدف از سفر متقاضی تعیین کننده نوع و مدت زمان ویزای شینگن خواهد بود. به بیان دیگر اینکه هدف از سفر شما شرکت در توری گردشگری است یا انجام فعالیتی تجاری و یا صرفا توقف چند ساعته در یکی از کشورهای عضو، نوع ویزا و مدت اعتبار آن را تعیین خواهد کرد.


ویزای شینگن می‌تواند توسط هر یک از کشورهای عضو این پیمان صادر شود و به رعایت برخی قوانین، دارنده آن می‌تواند در مدت زمان اعتبار ویزا بدون مشکل در هر یک از کشورهای منطقه شینگن تردد نماید.
انواع ویزای شینگن
بسته به هدف و ماهیت سفر، نوع ویزای شینگن متقاضی تعیین می‌گردد. نوع این ویزا از طرفی مدت اعتبار این ویزا را تعیین خواهد کرد. بنابراین انواع ویزای شینگن تعیین کننده نحوه و شرایط ورود شما به یک یا چند کشور حوزه شینگن خواهد بود. این ویزا به ۳ دسته کلی تقسیم بندی می‌شوند:
  • ویزای اتحادیه شینگن یا Uniform Schengen Visa (USV)
  • ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای یا Limited territorial validity visa (LTV)
  • ویزای ملی یا National Visa
۱- ویزای اتحادیه شینگن
ویزای اتحادیه شینگن در واقع همان ویزای گردشگری اروپا است. دارنده این ویزا اجازه دارد هر ۶ ماه یک‌بار به مدت حداکثر ۹۰ روز به کشورهای عضو اتحادیه شینگن سفر کرده و در آن اقامت داشته باشد.
بر اساس هدف متقاضی از سفر به هر یک از کشورهای عضو پیمان، ویزای اتحادیه شینگن به ۳ دسته ویزای A, B, C تقسیم می‌شوند که طبعا یکی از آنها به متقاضی تعلق می‌گیرد.
۱-۱ ویزای شینگن نوع A
ویزای نوع A نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که تنها به فرد اجازه می‌دهد تا در یکی از فرودگاه‌های حوزه شینگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از حوزه شینگن سفر کنید. این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های محدوده شینگن معتبر است و فرد اجازه خروج از فرودگاه را نخواهد داشت.
۱-۲ ویزای شینگن نوع B
ویزای نوع B نیز نوعی ویزای ترانزیتی است که الصاق آن به پاسپورت، به فرد اجازه خواهد داد تا ظرف حداکثر ۵ روز از خاک کشوری در منطقه شینگن عبور کنید.
۱-۳ ویزای شینگن نوع C
ویزای نوع C در واقع ویزای کوتاه ‌مدت برای سفر به حوزه شینگن است و فرد مجاز است در طول زمانی که هنگام دریافت این نوع ویزا مشخص می‌شود، در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشد. ویزای نوع C خود بسته به اهداف سفر و شرایط متقاضی به ۳ دسته تقسیم بندی می‌شوند:
  • ویزای سینگل شینگن یا ویزای یک بار ورود
  • ویزای دوبار ورود شینگن
  • ویزای مولتیپل شینگن یا ویزای چند بار ورود

چرا ویزای شینگن از کشور ترکیه

باتوجه شرایط موجود در آمارها و لیست های فراوانی تعداد پناهندگان و همچنین سیاست های کلی روابط بین المللی کشور های حوزه شینگن باور و تصور ذهنی افسران مهاجر سفارتخانه های حوزه شینگن در ایران را در جهت منفی سوق داده است. بنابر امارهای سال های اخیر سازمان مهاجرت نشاندهنده سیر نزولی اخذ ویزای شینگن از کشور ایران برای هموطنانمان نشان می دهد. بنابراین متقاضیان توابع ایرانی خارج از ایران شانس بیشتری برای ویزا شدن دارند. همچنین آمار های موجود سفارت خانه های حوزه شینگن از کشور ترکیه برای هموطنانمان نسبتا بهتر از آمارهای سفارتخانه های حوزه شینگن در کشور ایران می باشد. به عبارت دیگر شانس ویزا شدن از سفارتخانه های حوزه شینگن در کشور ترکیه بالاتر است و اگر متقاضی ایرانی مدارک های لازمه برای ویزای حوزه شینگن از کشور ترکیه را داشته باشد با ریسک کمتری شانس ویزا شدن دارد.

شرایط و مراحل اخذ ویزای شینگن از ترکیه
شرایط اخذ ویزای شینگن از کشور ترکیه در واقع بدان معنی است که آیا یک شهروند ایرانی شرایط و معیارهای لازم برای درخواست این ویزا را از سفارت های حوزه شینگن در ترکیه را دارا است یا خیر.داشتن شرایط و مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت های حوزه شینگن از کشور ترکیه یکی از مهمترین مراحل در اخد ویزا هست. بنابراین توصیه کارشناسان و مشاورین دپارتمان خدمات ویزا شرکت آنکاتور به متقاضیان محترم ویزای شینگن از ترکیه این است که پیش از اقدام و تکمیل مدارک، شرایط خود را از مشاورین شرکت بررسی نمایند. مهمترین مواردی که کارشناسان اجرایی آنکاتور با هدف بررسی شرایط متقاضی برای اخذ ویزای شینگن چک می‌کنند عبارتند از:
  • مدارک متقاضی
  • مدارک اقامتی ترکیه
  • مدارک مالی و کاری در ترکیه
  • شرایط سنی متقاضی (سفارت‌های اروپایی در قبال افراد مجرد زیر ۳۰ سال که سابقه سفر به اروپا نداشته‌اند، سخت گیری بیشتری اعمال می‌کنند)
  • سابقه سفر متقاضی
البته این بررسی‌ها طبعا با هدف افزایش شانس متقاضی برای ویزا شدن صورت می‌گیرد و در بسیاری موارد اساسا منعی برای درخواست ویزا شینگن وجود ندارد. برای مثال متقاضی مجردی که کمتر از ۳۰ سال سن دارد و تا کنون به هیچ کشور اروپایی سفر نکرده است و از سوی دیگر مدارک مالی چندان قانع کننده‌ای نیز ارائه نداده‌است، اگرچه مشکلی برای درخواست این ویزا ندارد اما شانس ویزا شدن این درخواست بسیار پایین است. بنابراین بررسی شرایط  برای بالا بردن درصد موفقیت است.
مراحل درخواست ویزای شینگن از ترکیه
مهمترین موضوع در مراحل درخواست ویزای شینگن از ترکیه، گرفتن وقت سفارت حوزه شینگن از ترکیه است. بنابراین توصیه کارشناسان دپارتمان ویزا و وقت سفارت شرکت آنکاتور به متقاضیان محترم ویزای شینگن از ترکیه این است که پیش از پر کردن فرم‌های مربوطه و تکمیل مدارک از مشاورین شرکت مشاوره رایگان بگیرند. مراحل درخواست این ویزا به شرح زیر است:
  • بررسی مدارک متقاضی توسط کارشناسان بخش ویزا باهدف تایید ماجد شرایط بودن
  • پر کردن فرم‌های مربوطه
  • عقد قرارداد با شرکت آنکاتور
  • درخواست وقت سفارت توسط کارشناسان شرکت آنکاتور
  • بررسی مجدد مدارک پس از ترجمه و بر طرف کردن نواقص احتمالی
  • ارسال مدارک متقاضی به سفارت توسط کارشناسان شرکت انکاتور
  • انجام انگشت نگاری توسط متقاضی
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن از ترکیه
مدارک مورد نیاز شاید مهمترین بخش برای درخواست این ویزا باشد، زیرا پیش از مصاحبه این مدارک شماست که معرف شما خواهد بود. به بیان دیگر همین مدارک ارائه شده توسط متقاضی سرنوشت ویزا شدن و یا ریجکت درخواست وی را تعیین می‌کند.
در پی مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن را با هم مرور می‌کنیم:
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • دوتا عکس مناسب(بیومتریک)
  • پاسپورت بیشتر از شش ماه اعتبار
  • در صورت نیاز نامه رکامنت به سفارت مربوطه زبان های کشور مقصد و یا انگلیسی
  • برگه اقامت از دولت ترکیه(Yerleişm belge)
  • کارت اقامت بیشتر از 4 ماه اعتبار
  • ترجمه شناسنامه یا کارت ملی با مهر قضایی
  • اگر صاحب شغل یا بیزنس در ایران هستید ترجمه مدارک شغلی و کاری با مهر قضایی . و اگر صاحب شغل یا کارمند رسمی در کشور ترکیه هستید دریافت مدرک اشتغال مانند کارت آبی یا همان ویزای کار و یا اگر صاحب شرکتی یا بیزنسی در کشور ترکیه هستین دریافت مدارک و اسناد کسب و کارتان در کشور ترکیه(شرکت آنکاتور خدمات ثبت شرکت در ترکیه و همچنین وکالت اخذ ویزای کار یا همان کارت آبی در کشور ترکیه با نازلترین هزینه بصورت تضمینی انجام می دهد)
  • پرینت گردش حساب مالی از ترکیه برای هر نفر بالای 4 هزار دلار یا یورو
  • نامه تمکن مالی بالای 10 هزار دلار
  • رزرو بلیط پرواز
  • نامه دعوت از بستگان و دوستان ویا رزرو هتل( شرکت آنکاتور خدمات رزرو هتل و بلیط هواپیما را با نازلترین هزینه انجام می دهد)
  • بیمه مسافرتی بالای 30 هزار یورو
  • تمام مدارک باید به زبان مورد درخواست سفارت ترجمه شوند و در روز انگشت نگاری توسط متقاضی به سفارت تحویل داده شوند. قطع عکس‌ها باید اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر باشد. پاسپورت متقاضی نباید کمتر از 6 ماه اعتبار داشته باشد و ارائه پاسپورت‌های قبلی نیز الزامی است. حداقل پوشش بیمه مسافرتی برای ویزای شینگن ۳۰ هزار یورو است.
  • اگر دارای فرزندی باشند که اشتغال به تحصیل هست حتما برگه اشتغال به تحصیل با مهر قضایی داشته باشند
مدت اعتبار ویزای شینگن
در خصوص مدت اعتبار ویزای شینگن عموما خلط مبحثی صورت می‌گیرد که ناشی از روشن نبودن دو نکته کاملا مجزا است. دو تاریخی که عموما با یکدیگر اشتباه گرفته می‌شود و برای بسیاری از متقاضیان محترم تعریفی دقیق و مجزا برای آنها وجود ندارد. تاریخ اعتبار ویزای شنگن و تعداد روزهای مجاز اقامت که در شرایط عادی به ترتیب ۶ ماه و ۳ ماه خواهند بود.
برای مثال اگر در اولین روز سپتامبر ویزا برای فردی صادر شود، وی قادر خواهد بود تا اواخر فوریه سال بعد (۱۸۰ روز) وارد حوزه شینگن شود. این ۱۸۰ روز همانتاریخ اعتبار ویزای شینگن فرد است. تعداد روزهای مجاز اقامت اما بدان معنی است که دارنده ویزا در این مدت شش ماهه، می‌تواند تا حداکثر ۹۰ روز در کشورهای حوزه شینگن اقامت داشته باشد و موظف است تا پیش از پایان این مهلت ۹۰ روزه حوزه شینگن را ترک نماید.
البته باید توجه داشت برای افرادی که سابقه سفر و اقامت در منطقه شینگن را نداشته باشند، کد درج شده بر روی ویزای آنها ۱ خواهد بود. بدان معنی که با ویزای اخذ شده تنها قادر به ۱ بار ورود به این منطقه هستند و از سوی دیگر مدت مجاز اقامتشان در حوزه شینگن به جای ۹۰ روز ، تنها ۱۵ روز است.

نکات ضروری برای دریافت ویزای شینگن

در خصوص مدت اعتبار ویزای شینگن باید به یک بحث مهم توجه داشت و آن اینکه کدی اختصاصی برای مسافرت‌های هر فرد وجود دارد که نشان دهنده تعداد دفعات مجاز تردد وی در این مدت ۹۰ روزه است. برای مثال فردی که کد مالتیپل شینگن در ویزای وی ثبت شده ‌باشد، می‌تواند ۹۰ روز اقامت مجاز خود در حوزه شنگن را در یک نوبت ۳ ماهه به پایان برساند یا این فرصت ۹۰ روزه را تقسیم کرده و در چند بار ورود از آن استفاده کند.

این در حالیست که اگر کد سینگل در ویزای شینگن فردی درج شده باشد، حتی در صورتی که تنها ۱ روز در منطقه شینگن اقامت داشته و اروپا را به هر دلیلی ترک کند و از اعتبار ۱۸۰ روزه ویزای وی نیز زمان بسیاری باقی مانده باشد، برای برای ورود مجدد به منطقه شینگن باز دیگر برای ویزا اقدام کند و تا زمان صدور ویزای جدید حق ورود به هیچ یک از کشورهای این منطقه را نخواهد داشت.

به چند نکته مهم دیگر نیز در خصوص این ویزا در ادامه اشاره می‌کنیم:

  • برای درخواست ویزای شینگن از سفارت اتریش تمامی مدارک می‌بایست به زبان آلمانی ترجمه شود
  • همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است البته بعضا این مبلغ در سفارت ها کم بیش متغییر می باشد

دلایل رد شدن ویزای شینگن

رد شدن ویزا آن هم در آستانه تعطیلات و سفر شاید بدترین خبر ممکن برای هر کسی باشد. رد شدن یا ریجکت ویزای شینگن دلایل متعددی می‌تواند داشته باشد که برای هر پرونده متفاوت خواهد بود اما بدترین اتفاقی که بعد از ریجکت می‌افتد این است که متقاضی دست کم برای مدت ۶ ماه نمی‌تواند از هیچ سفارت اروپایی دیگری برای دریافت ویزای شینگن اقدام نماید.

نکته مهم در این بین این است که هیچ فرد حقیقی و حقوقی نمی‌تواند ویزا شدن درخواست شینگن را تضمین کند! تنها کاری که می‌توان انجام داد اعتماد به موسسات معتبر و با سابقه در این رابطه است تا با دقت و حساسیت بالا و با تکیه بر دانش به روز و تجربیات موجود، شانس صدور ویزا را به حداکثر برسانند.

وب سایت رسمی شینگن مهمترین دلایل رد شدن این ویزا را به شرح زیر عنوان کرده است:

  • مدارک جعلی؛ تحت هیچ شرایطی با مدارک جعلی برای ویزای شینگن اقدام نکنید چون در ۹۹ درصد مواقع درخواست شما رد خواهد شد.
  • فعالیت‌های مجرمانه در گذشته و یا در حال حاضر
  • گذرنامه مخدوش و یا آسیب دیده
  • توضیحات نا کافی در مورد دلایل سفر
  • گذرنامه نا معتبر (پاسپورتی که در زمان درخواست از اعتبار آن کمتر از ۳ ماه مانده باشد)
  • نامه مرجع نا معتبر
  • عدم ارائه هدف مشخصی از سفر
  • عدم اثبات تمکن مالی برای سفر
  • ارائه گواهی گواهی تولد و یا ازدواج نا معتبر
  • بیمه نامه نا معتر مسافرتی
  • ناتوانی در ارائه مدارک اسکان
  • وضعیت نامطلوب ویزای شینگن؛ مواردی همچون برنامه سفر غیر منطقی می‌تواند به ریجکت ویزای شما بیانجامد.

آدرس

 
Address: Regnum Sky Tower Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:57/116 (T Katı) Çankaya/ANKARA
4224 780 535 90+:Tel 
info@anktour.com
 

مطالب پر بازدید

هزینه زندگی در کانادا

ورود سریع به کانادا (اکسپرس اینتری)

خلاصه اي از روشهای مهاجرت به کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک

مزایای داشتن ویزای تحصیلی کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا:

مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

شرایط بورسیه تحصیلی کانادا در سال ۲۰۱۹

خدمات پرداختی آنلاین سفارت

مراحل خرید ماشین در ترکیه

نکات رزومه نویسی برای آمریکا و کانادا

چند پرسش و پاسخ در مورد #مدارس_کانادا ؟!

کارت #اقامت_دائم و تفاوت آن با #سیتیزن_کانادا چیست ؟

برنامه اخذ #اقامت_دائم_کانادا از طریق تحصیل در #استان_کبک PEQ

❓آیا #کانادا #دانشگاه ها و #کالج های #رایگان هم دارد؟

چگونه میشه از یک کشور دیگه ویزای کار گرفت؟

اقامت ترکیه بدون نیاز سرمایه گذاری و خرید خانه

انواع ويزاي كوتاه مدت ژاپن

ویزای اوکراین با روشی آسان

اطلاعات مفید در رابطه با دعوت نامه کانادا

دعوت نامه آلمان

آخرین شرایط ویزای کار آلمان (ویزا BLUE CARD)

ویزای ازدواج آمریکا

مهاجرت کانادا از طریق ازدواج

مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ (Startup Visa)

روش پیشنهاد شغلی (جاب آفر)

انواع روشهای دریافت اقامت دائم کانادا

راهنمای اجاره و خرید خانه در کانادا

اقدامات مهم قبل از ورود به کانادا

راهنمای یافتن کار در کانادا

 

شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور واقع در شهر آنکارا پایتخت کشور ترکیه، با هدف ارائه خدمات اخذ ویزای کشورهای کانادا، انگلیس، آمریکا، حوزه شینگن و همچنین خدمات توریستی در خدمت هموطنان ارجمندمان می باشد.

ماموریت شرکت آنکاتور ارائه خدمات با نازلترین هزینه، دقیق ترین و بروز ترین اطلاعات فرایند اخذ ویزا به دلیل دسترسی به سازمان VFS GLOBAL و همچنین سفارت های مربوطه در شهر آنکارا می باشد. مجموعه آنکاتور علاوه بر خدمات اخذ و پیکاپ ویزا از شهر آنکارا، سوابق اجرای تورهای تفریحی-فرهنگی در کشور ترکیه و ایران را نیز داشته است.

وب سایت شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور با ارايه خدمات ۲۴ ساعته در خدمت هموطنان عزیزمان می باشد.

 

پل ارتباطی:

4224 535 780 90+تلفن تماس مستقیم با مدیریت آنکاتور
                     
واتساپ تلگرام  اینستاگراماینستاگرام     فیس بوک    
تلفن دفتر:                     5020465 312 90+
 فاکس:                        5148376 312 90+
  پست الکترونیکی :          info@anktour.com