• ساعات کار: 09-18

  • شماره تلفن: 00905357804224 تلگرام، واتساپ

  • ایمیل سایت: info@anktour.com

Language Switcher

انتخاب زبان

آخرین شرایط ویزای کار آلمان (ویزا BLUE CARD)

بررسی آخرین شرایط ویزای کار آلمان (ویزا BLUE CARD) در سال ۲۰۱۹

اگر به دنبال به روزترین اطلاعات درباره ویزای کار آلمان هستید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

در این مقاله با ارائه بروزترین اطلاعات، به پرسش‌های شما درباره ویزای کار آلمان پاسخ خواهیم داد.

در اینجا علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت ویزای کار آلمان، به توضیح مدارک لازم، نحوه دریافت دعوتنامه کاری، مزایا و محدودیت‌ها، شرایط تمدید و … نیز خواهیم پرداخت. همچنین توصیه می‌کنیم پس از خواندن دقیق این مطلب، فرمی که در پایان این صفحه وجود دارد را پر کنید.

تاریخ آخرین ویرایش این مقاله مهر ۱۳۹۸ بوده و مرتباً به روز می‌گردد.

در ادامه به پرسش‌های زیر پاسخ داده می‌شود.

  1. ویزای کار آلمان چیست؟
  2. برای دریافت این ویزا دقیقاً باید چه شرایطی داشت؟
  3. فرآیند دریافت این ویزا چیست؟
  4. دعوتنامه کاری مورد نظر باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟
  5. چگونه مشکل نداشتن دعوت نامه کاری را حل کنیم؟
  6. مشاغل مورد نیاز آلمان کدامند؟
  7. مدت اعتبار ویزای کار آلمان چقدر است؟
  8. آیا با داشتن ویزای کار آلمان می‌توان اعضا خانواده را نیز به همراه برد؟
  9. حق کار برای اعضای خانواده چگونه است؟
  10. آیا این ویزا منجر به دریافت اقامت نیز می‌شود؟
  11. شرایط تمدید ویزای کار آلمان چیست؟
  12. مزایای این ویزا چیست؟
  13. محدودیت‌ها و معایب این ویزا چیست؟
  14. فرآیند اخذ ویزای کار آلمان چقدر طول می‌کشد؟
  15. مدارک لازم برای این ویزا کدامند؟

فرانکفورت – آلمان

ویزای کار آلمان چیست؟

ویزای کار آلمان (ویزای Blue Card آلمان) به افراد متخصص داده می‌شود تا بتوانند در زمینه تخصصی خود در آلمان مشغول به کار شوند.

با توجه به رشد منفی جمعیت کشور آلمان، دولت این کشور در نظر دارد امکان اشتغال به کار در آلمان را برای متخصصینی که از سطح دانش و مهارت بالا و سابقه کار حرفه‌ای در کشور خود برخوردارند، فراهم کند تا بتواند در میان مدت، کمبود نیروی کار متخصص در آلمان را جبران کند.

برای دریافت این ویزا دقیقاً باید چه شرایطی داشت؟

اگر تحصیلات، تخصص و سابقه شغلی شما مرتبط با مشاغل مورد نیاز در آلمان باشد و همچنین اگر مدرک زبان آلمانی دارید، واجد شرایط دریافت این نوع ویزا هستید.

شرایط دریافت ویزای کار آلمان:

  1. داشتن دعوت نامه کاری (پیشنهاد شغلی) معتبر در آلمان
    * نحوه دریافت دعوت نامه کاری در ادامه مقاله توضیح داده می‌شود.
  2. داشتن حداقل لیسانس (دارای تاییدیه ZAB)
    * مدرک فنی حرفه‌ای به تنهایی قابل قبول نمی‌باشد.
  3. داشتن سابقه کار (ترجیحا با بیمه تامین اجتماعی)
    * حداقل ۲ سال.
  4. تسلط کافی به زبان آلمانی (حداقل در سطح A2) و یا انگلیسی (حداقل در سطح IELTS 5.5)
    اگر مدرک زبان نداشته باشید، در صورت تسلط نسبی به زبان آلمانی یا انگلیسی هم امکان دریافت این ویزا وجود دارد.

در نظر داشته باشید، آشنایی با کشور آلمان و ارتباط با شرکت‌های معتبر مرتبط با تخصص شما، می‌تواند احتمال دریافت ویزا را بالا ببرد.

فرآیند و مراحل دریافت ویزای کار آلمان چیست؟

در قدم اول شما باید وقت سفارت آلمان برای ویزای کار را درخواست کنید و به دنبال عقد قرارداد کاری (Job Offer) معتبر با یک شرکت آلمانی باشید.

در ادامه این مقاله نحوه دریافت پیشنهاد شغلی و شرایط دعوتنامه کاری معتبر مورد تایید سفارت آلمان را توضیح خواهیم داد.

سپس در زمان اعلامی با مدارک کامل خود به سفارت مراجعه خواهید کرد. پس از چک شدن مدارک شما توسط آفیسر، با شما مصاحبه‌ای در حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه انجام خواهد شد که سؤالات مهمی را از شما خواهند پرسید.

سؤالات با توجه به شرایط شما پرسیده می‌شود. موسسه لیستی از این سؤالات را که توسط متقاضیان قبلی جمع آوری شده در اختیار شما قرار خواهد داد.

پس از بررسی پرونده، یک الی دو ماه بعد با شما تماس گرفته می‌شود، در صورت موافقت با درخواست شما، باید در زمان اعلام شده جهت دریافت ویزای خود به سفارت آلمان مراجعه کنید و پاسپورت خود را تحویل دهید تا طی دو الی سه هفته بعد، ویزای خود را تحویل بگیرید.

مدت اعتبار ویزای کار آلمان چقدر است؟

این ویزا معمولا برای ۴ سال صادر می‌شود. البته در صورتی که طول زمان قرار داد منعقد شده کمتر از ۴ سال باشد، مدت ویزای شما نیز به همان اندازه خواهد بود.

آیا ویزای کار آلمان منجر به دریافت اقامت دائم می‌گردد؟

بله. شما پس از ۳۳ ماه اشتغال و زندگی در آلمان می‌توانید در خواست اخذ اقامت آلمان را بدهید و چنانچه مدرک زبان B1 داشته باشید این مدت به ۲۱ ماه نیز می‌تواند کاهش می‌یابد.

آیا با داشتن ویزای کار آلمان می‌توان اعضا خانواده را نیز به همراه برد؟

بله. به تمامی اعضای تحت تکفل شما (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) نیز از ابتدا ویزا تعلق می‌گیرد و می‌توانند به همراه شما به زندگی در آلمان بپردازند.

آیا همسر شما نیز حق کار دارد؟

همسر شما نیز مجاز به کار و اشتغال تمام وقت در آلمان می‌باشد.

فرآیند اخذ ویزای کار آلمان چقدر طول می‌کشد؟

در حال حاضر (آپدیت مهر ۱۳۹۸) مدت زمان دریافت وقت سفارت آلمان برای ویزای کار حدود یکسال می‌باشد که زمان نسبتاً خوبی برای تقویت زبان می‌باشد.

نکته: برای کاهش دادن این زمان راهی وجود ندارد. به عنوان مثال افرادی در سال‌های گذشته این پروسه را از طریق سفارت آلمان در ترکیه انجام می‌دادند اما در سال جدید میلادی ۲۰۱۹ دیگر این امکان وجود ندارد.

مشاغل مورد نیاز آلمان کدامند؟ + لیست ۲۰۱۹

لیست این مشاغل سالانه اعلام می‌شود. ولی این به معنای آن نیست که به سایر حرفه‌ها ویزا کار تعلق نمی‌گیرد، اما شانس این مشاغل به مراتب بالاتر است.

تمام رشته‌های مهندسی:

  1. مهندسی فناوری اطلاعات (IT)
  2. مهندسی کامپیوتر
  3. مهندسی نرم افزار و یا سخت افزار
  4. مهندسی برنامه نویسی
  5. مهندسی صنایع
  6. مهندسی خودرو
  7. مهندسی مکانیک
  8. مهندسی الکتروتکنیک
  9. مهندسی برق (و یا برق صنعتی)
  10. مهندسی الکترونیک (انواع گرایش ها)
  11. مهندسی معماری
  12. مهندسی عمران
  13. مهندسی ساختمان
  14. مهندسی پروژه
  15. مهندسی تجهیزات بهداشتی
  16. مهندسی جوش
  17. مهندسی پزشکی
  18. مهندسی فناوری حفاری
  19. مهندسی ژنتیک
  20. مهندسی شیمی
  21. مهندسی قدرت
  22. مهندسی مخابرات
  23. مهندسی مکانیک خودرو
  24. مهندسی مواد
  25. مهندسی اپتیک و لیزر
  26. مهندسی احتراق
  27. مهندسی محیط زیست
  28. مهندسی معدن
  29. مهندسی مکاترونیک
  30. مهندسی نفت
  31. مهندسی هوافضا
  32. مهندسی اتوماسیون صنعتی
  33. مهندسی لجستیک

بعضی از رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی:

  1. پزشک عمومی
  2. دامپزشکی
  3. پرستاری
  4. مامایی
  5. ارتوپدی
  6. توان بخشی
  7. شنوایی شناسی
  8. بینایی سنجی
  9. زیست شناسی
  10. بهداشت، درمان و مراقبت
  11. مشاغل بیمارستانی
  12. نگهداری سالمند

دیگر مشاغل:

  1. ادمین شبکه
  2. علوم پایه
  3. لوکوموتیورانی
  4. رباتیک
  5. مدیر و مهندسی فروش
  6. مدیر و مهندسی پروژه
  7. مدرس اتوماسیون صنعتی
  8. وکیل حقوقی و بازرگانی
  9. متخصص مالیات
  10. حسابدار مالی و حسابرس
  11. تحقیقات فنی و توسعه علم
  12. مکانیک ساخت و ساز
  13. مشاغل مرتبط با سازه‌های الکتریکی
  14. تکنولوژی ماشین‌های الکتریکی
  15. متخصص فن آوری فلزی – فناوری ساخت
  16. مشاغل مرتبط با ساخت و ساز ساختمان
  17. مشاغل مرتبط با لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع
  18. مشاغل مرتبط با کوره و سیستم‌های گرمایش هوا
  19. تکنولوژیست صنعت
  20. فرایند مدیریت در برق
  21. سنگ تراشی
  22. ردیابی خودرو
  23. مشاور شرکت
  24. مدیریت خرید
  25. دستیار فروش
  26. مدیریت توزیع
  27. مدیر منابع انسانی
  28. مشاور بیمه
  29. بانک

دعوتنامه کاری مورد نظر باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

در نظر داشته باشید طبق رویکرد جدید پلیس اتباع خارجی آلمان، هر دعوتنامه کاری برای ارائه به سفارت باید همه ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

  • درآمد ناخالص ذکر شده در قرارداد باید حداقل سالانه ۵۱.۰۰۰ یورو (ماهانه ۴۲۵۰ یورو) باشد.
  • شرکت صادر کننده دعوت نامه، باید شرکت معتبر با سابقه مالیاتی خوب باشد.
  • شرکت صادر کننده دعوت نامه، نباید تازه تاسیس باشد.
  • شرکت صادر کننده دعوت نامه، باید تعهد پرداخت دستمزد شما را تا پایان قرارداد کاری به دولت آلمان بدهد.

چگونه دعوتنامه کار (JOB OFFER) پیدا کنیم؟

یافتن قرارداد کاری در کشور آلمان، فرآیند ساده‌ای نمی‌باشد. در نظر بگیرید که یک شرکت آلمانی حتی بدون اینکه یکبار شما را از نزدیک ببیند باید برایتان قرارداد کاری بفرستد. این شرکت موظف است برای کسی که هیچ شناختی از او ندارد ۵۱.۰۰۰ یورو را برای یکسال دستمزد وی به دولت آلمان تعهد بدهد.

توجه: بعضی از افراد سودجو یا ناآگاه با فروش دعوتنامه کاری مبالغ قابل توجهی را از متقاضیان این نوع ویزا دریافت می‌کنند. این افراد که با همکاری چند فرد یا شرکت آلمانی اقدام به تهیه این قراردادهای کاری می‌کنند، باعث ایجاد مشکلات بزرگی برای متقاضیان شده‌اند.

درنظر داشته باشید هیچ شرکتی بدون شناخت کافی تعهد ۵۱.۰۰۰ یورو را برای شخصی در خارج از اروپا نمی‌دهد. در واقع نکته اینجاست که این شرکت‌های صادر کننده دعوتنامه کاری صوری، به دلیل آنکه یک شرکت ثبت شده در آلمان هستند، می‌توانند دعوت نامه کاری صادر کنند اما اداره پلیس اتباع خارجی آلمان آنها را شناسایی می‌کند و تبعات آن برای فرد متقاضی نیز خواهد بود.

از این رو سفارت آلمان معمولا دعوت نامه‌های صوری را تشخیص می‌دهد و درخواست شما را رد می‌کند و این امر باعث ایجاد سوءسابقه در حوزه شنگن برای شما می‌شود. در مواردی هم که سفارت آلمان متوجه موضوع نشود، پلیس آلمان در خاک این کشور افراد زیادی را پس از کشف حقیقت از کشور خود دیپورت می‌کند.

به همین دلایل، موسسه حقوقی سروش فردا به شما عزیزان جویای کار در اروپا توصیه می‌کند که راه‌های منطقی را پیش بگیرید.

در ادامه توضیح خواهیم داد چگونه می‌توانید به صورت قانونی دعوت نامه کاری بگیرید.

چگونه مشکل نداشتن دعوت نامه کاری را حل کنیم؟

درست است که پیدا کردن کار در آلمان بدون ملاقات حضوری و انجام مصاحبه‌های مربوطه کاری دشوار می‌باشد. اما اگر بتوانید به آلمان بروید و قانونا اجازه جستجوی کار در آلمان را داشته باشید این مشکل کاملاً رفع شده است.

خبر خوب:

کشور آلمان به منظور رفع این مشکل، ویزایی را صادر می‌کند که ویزای جستجوی کار آلمان (Job Seeker) نام دارد. این ویزا به متقاضیان اجازه می‌دهد که اگر دعوتنامه کاری ندارند به کشور آلمان بروند و به مدت ۶ ماه به دنبال کار بگردند. متقاضیان پس از ورود به آلمان با کمک شرکت‌های کاریابی به دنبال شغل مناسب خود خواهند گشت و پس از یافتن آن، در همان خاک کشور آلمان ویزای کار ۴ ساله دریافت می‌کنند.

البته اخذ این ویزا شرایطی دارد که می‌توانید در این مقاله بخوانید.

  • ویزای جستجوی کار آلمان – JOB SEEKER (شرایط ۲۰۱۹)

اما اگر قرارداد کاری دارید ادامه مقاله را از دست ندهید…

شرایط تمدید ویزای کار آلمان چیست؟

در هنگام تمدید، شما باید تمامی شرایط و مدارکی که در ابتدای پروسه لازم بوده است را داشته باشید.

مزایای ویزای کار آلمان چیست؟

  • مدت زمان نسبتاً کوتاه انجام پروسه
  • امکان داشتن شغل مناسب در یکی از بهترین کشورهای دنیا
  • هزینه نه چندان زیاد
  • امکان تبدیل این ویزا به اقامت اروپا
  • امکان به همراه بردن خانواده به آلمان
  • امکان اشتغال اعضای خانواده در آلمان

محدودیت‌ها و معایب این ویزا چیست؟

  • عدم امکان کاریابی آسان از داخل ایران
  • عدم تضمین دریافت این نوع ویزا از سفارت آلمان
  • صرف زمان قابل توجه تا تبدیل به اقامت (۲۱ تا ۳۳ ماه زمان تا امکان درخواست اقامت لازم است)
  • عدم امکان تحصیل برای دارندگان این ویزا

مدارک لازم برای این ویزا کدامند؟

  • پاسپورت معتبر
  • قرارداد کاری با یک شرکت معتبر آلمانی (به مبلغ حداقل ۵۱.۰۰۰ یورو در سال)
  • ترجمه شناسنامه به زبان آلمانی یا انگلیسی (در صورتی که نام و یا نام خانوادگی خود را تغییر داده اید) {توسط موسسه انجام می‌شود.}
  • ترجمه مدارک تحصیلی و ریز نمرات به همراه تاییدات وزارت خارجه و دادگستری که باید به تایید سفارت نیز برسد {توسط موسسه انجام می‌شود.}
  • تاییدیه مدارک تحصیلی ZAB و یا همان Anabin {توسط موسسه انجام می‌شود.}
  • رزرو هتل یا محل اقامت در آلمان {توسط موسسه انجام می‌شود.}
  • ترجمه رسمی سابقه کار (ترجیحا به همراه بیمه تامین اجتماعی) {توسط موسسه انجام می‌شود.}
  • گواهی مبنی بر معلومات زبان آلمانی یا انگلیسی (در صورت وجود) {توسط موسسه انجام می‌شود.}
  • رزومه کامل با فرمت قابل قبول سفارت {توسط موسسه انجام می‌شود.}
  • بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰ هزار یوروی {توسط موسسه انجام می‌شود.}

نکته ۱: داشتن تاییدیه ZAB یا ANABIN الزامی است. برای دریافت تأییدیه ZAB به سایت ارزشیابی مدارک تحصیلی آلمان www.kmk.org مراجعه نموده و دانشگاه محل تحصیل و رشته تحصیلی خود را در آن جستجو کنید. در صورت یافتن نتیجه از آن پرینت تهیه فرمایید.

نکته ۲: داشتن مدرک زبان الزامی نیست و تنها تسلط کافی به زبان آلمانی و یا انگلیسی کافی است.

آدرس

 
Address: Regnum Sky Tower Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:57/116 (T Katı) Çankaya/ANKARA
4224 780 535 90+:Tel 
info@anktour.com
 

مطالب پر بازدید

هزینه زندگی در کانادا

ورود سریع به کانادا (اکسپرس اینتری)

خلاصه اي از روشهای مهاجرت به کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک

مزایای داشتن ویزای تحصیلی کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا:

مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

شرایط بورسیه تحصیلی کانادا در سال ۲۰۱۹

خدمات پرداختی آنلاین سفارت

مراحل خرید ماشین در ترکیه

نکات رزومه نویسی برای آمریکا و کانادا

چند پرسش و پاسخ در مورد #مدارس_کانادا ؟!

کارت #اقامت_دائم و تفاوت آن با #سیتیزن_کانادا چیست ؟

برنامه اخذ #اقامت_دائم_کانادا از طریق تحصیل در #استان_کبک PEQ

❓آیا #کانادا #دانشگاه ها و #کالج های #رایگان هم دارد؟

چگونه میشه از یک کشور دیگه ویزای کار گرفت؟

اقامت ترکیه بدون نیاز سرمایه گذاری و خرید خانه

انواع ويزاي كوتاه مدت ژاپن

ویزای اوکراین با روشی آسان

اطلاعات مفید در رابطه با دعوت نامه کانادا

دعوت نامه آلمان

آخرین شرایط ویزای کار آلمان (ویزا BLUE CARD)

ویزای ازدواج آمریکا

مهاجرت کانادا از طریق ازدواج

مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ (Startup Visa)

روش پیشنهاد شغلی (جاب آفر)

انواع روشهای دریافت اقامت دائم کانادا

راهنمای اجاره و خرید خانه در کانادا

اقدامات مهم قبل از ورود به کانادا

راهنمای یافتن کار در کانادا

 

شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور واقع در شهر آنکارا پایتخت کشور ترکیه، با هدف ارائه خدمات اخذ ویزای کشورهای کانادا، انگلیس، آمریکا، حوزه شینگن و همچنین خدمات توریستی در خدمت هموطنان ارجمندمان می باشد.

ماموریت شرکت آنکاتور ارائه خدمات با نازلترین هزینه، دقیق ترین و بروز ترین اطلاعات فرایند اخذ ویزا به دلیل دسترسی به سازمان VFS GLOBAL و همچنین سفارت های مربوطه در شهر آنکارا می باشد. مجموعه آنکاتور علاوه بر خدمات اخذ و پیکاپ ویزا از شهر آنکارا، سوابق اجرای تورهای تفریحی-فرهنگی در کشور ترکیه و ایران را نیز داشته است.

وب سایت شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور با ارايه خدمات ۲۴ ساعته در خدمت هموطنان عزیزمان می باشد.

 

پل ارتباطی:

4224 535 780 90+تلفن تماس مستقیم با مدیریت آنکاتور
                     
واتساپ تلگرام  اینستاگراماینستاگرام     فیس بوک    
تلفن دفتر:                     5020465 312 90+
 فاکس:                        5148376 312 90+
  پست الکترونیکی :          info@anktour.com